АТ "ВЕПР"

Код за ЄДРПОУ: 03118216
Телефон: (05366) 5-19-24
Юридична адреса: 39631 Полтавська область, місто Кременчук, вулиця Київська, будинок 64
 
Дата розміщення: 28.04.2021

Річний звіт за 2020 рік

XVI. Інформація про структуру капіталу, в тому числі із зазначенням типів та класів акцій, а також прав та обов'язків акціонерів (учасників).

Тип та/або клас акцій Кількість акцій (шт.) Номінальна вартість (грн) Права та обов'язки Наявність публічної пропозиції та/або допуску до торгів на фондовій біржі в частині включення до біржового реєстру
1 2 3 4 5
Акцiя проста iменна бездокументарна16876000.25Кожною простою акцiєю Товариства її власнику - акцiонеру надається однакова сукупнiсть прав, включаючи права на: 1) участь в управлiннi Товариством; 2) отримання дивiдендiв; 3) отримання у разi лiквiдацiї Товариства частини його майна або вартостi частини майна Товариства; 4) отримання iнформацiї про господарську дiяльнiсть Товариства. Одна проста акцiя Товариства надає акцiонеру один голос для вирiшення кожного питання на Загальних зборах, крiм випадкiв проведення кумулятивного голосування. Акцiонери Товариства мають право, без обмежень, на придбання акцiй, що продаються iншими акцiонерами Товариства. Акцiонери - власники простих акцiй Товариства можуть мати й iншi права, передбаченi актами законодавства та Статутом Товариства. Акцiонери зобов'язанi: - дотримуватися Статуту, iнших внутрiшнiх документiв Товариства; - виконувати рiшення Загальних зборiв, iнших органiв Товариства; - виконувати свої зобов'язання перед Товариством, у тому числi пов'язанi з майновою участю; - оплачувати акцiї у розмiрi, в порядку та засобами, що передбаченi Статутом Товариства; - не розголошувати комерцiйну таємницю та конфiденцiйну iнформацiю про дiяльнiсть Товариства.Iнформацiя про наявнiсть публiчної пропозицiї та/або допуску до торгiв на фондовiй бiржi вiдсутня.
Зміст інформації:
Статутний капiтал Товариства становить 421900,00 (чотириста двадцять одна тисяча дев'ятсот) гривень. Статутний капiтал Товариства подiлений на 1687600 (один мiльйон шiстсот вiсiмдесят сiм тисяч шiстсот) простих iменних акцiй номiнальною вартiстю 0,25 гривень кожна. За звiтний перiод будь-яких обмежень щодо обiгу акцiй Товариства встановлено не було. Кiлькiсть акцiонерiв на кiнець звiтного перiоду становить 233 фiзичних особи, 2 юридичних особи.